Recensies

Kijk voor alle foto's in optimale resolutie op onze Flickr pagina. Downloaden via de keuze Actions > View All Sizes boven de gekozen foto. Gebruik de rechter muiskknop om de gewenste foto op te slaan. Onder aan de recensie kun je zelf foto's toevoegen. Uiteraard kun je ook zelf een recensie of een mailtjes sturen dat wij dan eventueel toevoegen aan de recensie.

Helaas zijn we wegens privacy wetgeving (AVG) in april 2018 gestopt met het publiceren van foto's. Als iemand leuke foto's heeft plaats die dan op onze facebookpagina.

Montfort - Feesttent MOT

Eindelijk weer eens opgetreden in Montfort. De plaats waar vroeger half Limburg zijn of haar vermaak zocht in de legendarische Dancing Housmans waar we in onze begin- en glorietijd ook herhaaldelijk te gast waren.

Brommelen - Bourgonderie

In de afgelopen 4 decennia dat we met Bagge op pad zijn, hebben we op de meest uiteenlopende podia gestaan. 1983. De eerste keer op Pinkpop op een primitief podium van steigerplanken in het Burg. Damen Sportpark in Geleen

Hulsberg - Hoevefeesten

Ik geloof dat dit al de derde keer in onze loopbaan was dat we neerstreken in Hulsberg en weer een toppie avond. De hut goed gevuld, leuke sfeer en nog wat bekende gezichten gezien.

Maaseik - Fuego

Op uitnodiging van de Culturele Commissie van de stad Maaseik werd de Janse Bagge Bend weer uitgenodigd om de Fuego op zijn kop te zetten. Ik herinner me nog avonden dat we daar landden en dat we daar een soort Nederland-België meemaakten met aan de ene kant van de zaal de equipe België en aan de andere kant de Ollanders en dan mekaar met bier nat gooien. Inmiddels zijn we zo veel jaren older and wiser en weer terug op het honk.

Pagina's