Eckelrade - Zaal Diligentia

Precies op de dag af, een jaar geleden hadden we ons optreden moeten afzeggen in Eckelrade omdat ik met mijn koppie in Genk onder het mes moest. Inmiddels zijn we een jaar verder en was ik me al weken aan het verheugen om nu revanche te kunnen nemen en te zorgen dat Patrick Weusten en consorten een goeie avond hadden, ter compensatie van ons gedwongen wegblijven verleden jaar.

Aw mök, was ik me al twee dagen van te voren afgeschoten door het griepvirus! Met enigszins knikkende knieën en een maag die echt van streek was dus toch op weg naar Eckelrade en toen bleek weer hoe muziek kan werken als turbo-medicijn. Hoewel. Misschien kwam het ook wel door de medicinale Jägermeister (zie foto), want na een paar glaasjes begon mijn rare maag zich heeeeel relaxed te voelen.

Ondanks het griepgevoel toch tot het eind stand gehouden en vooral om de delegatie uit Kelmond niet teleur te stellen, want het eigen volk uit Eckelrade moesten we toch erg motiveren om bij de les te blijven.Uiteindelijk was het toch een gelukt “hoor-college” en konden we als gastdocent toch tevreden het auditorium van Diligentia verlaten. Patrick, bedankt voor de goede zorgen en iedereen die er was, bedankt voor de komst en hopelijk tot ziens in 2012.

Zeeelig Nuujoar en fijn Krisdaag.

Meester Prikkebeen

Alle foto's van dit optreden op Flickr

BEDANKT !!!!!!!

Namens de band, de crew (Paul, Erik, Albert, Michel, Luc, Dion, Frank, Davy, Thei en Cecile), hun aanhang en vrienden van Bagge, een afsluitend woord van dank voor de bijzondere band met de Bend gedurende dit afgelopen jaar: organisaties die ons geboekt hebben, lokale crews en geluidsfirma's, onze vaste geluidsfirma's Ampco, Licht en geluid Discovery Light, onze platenfirma Music Machine records (Rino, Jan, Rob en Ernest), voorprogramma's (Labyrinth, Lukazz, Lambshade, Big Benny, Canvas en de Badmötse), DJ's, Lars, Stan, Harrie Kassing, Joost Vergoosen, Jos Heutmekers, Xymio, Rob Driessen (3Sun Recordings), Unilogic (webhosting), Rowwen Hèze en Crew, Rudy Havermans, Mark van Horik (Guus Meeuwis), de mensen die zo lekker voor ons hebben gekookt, de bierbrouwers die soms overuren moesten draaien, de artsen in de diverse ziekenhuizen die ons gammel clubje waar nodig weer oplapte, de tapploegen, het Nederlandse politiekorps omdat we allemaal het rijbewijs nog hebben, en natuurlijk niet in de laatste plaats onze fans die er iedere keer weer waren of die op wat voor manier dan ook voor zorgden dat we nu al 30 jaar op het podium staan. Een waar voorrecht.

Bedankt en tot volgend jaar.