Posterholt - Feesttent Postert Leaf

Wat leuk weer! Een grote tent! Tot de nok gevuld met leuk volk. Na de soundcheck werden we verwend door G.Cox uit de Julianalaan in Roermond en die zorgde voor goede catering zodat we met een lekker gevulde maag aan ons optreden konden beginnen.

In het begin was nog flinke stress, want tijdens onze soundcheck viel al een keer de totale stroomvoorziening uit. Paaf Boem! Sendeschluss! Bij de support-act John Tana gebeurde dat ook nog eens een paar keer maar de technische crew had blijkbaar bijtijds gevonden waar het probleem lag dus het Bagge optreden ging perfect.

Echt ontzettend leuk publiek dat van het begin tot het eind volop meezong en zorgde voor een leuke sfeer. Aan het eind van het optreden zag ik nog een paar jonge JBB-fans, variërend van 8 tot 14 jaar, schat ik en die hebben we het podium opgetrokken om ons vocaal te ondersteunen bij Proemevlaai.

Morgen gaat het feest in Postert verder en hopelijk kan straks de organisatie met plezier terugkijken op een heerlijk feest. Heeft men niet voor de kat haar flamoes al die tijden vergaderd. Een geslaagd feest en hopelijk hebben we daar aan kunnen bijdragen. Wij hebben ons in elk geval goed geamuseerd.

Henk