St. Odilienberg - Feesttent de Berggeite

Tent? Nu? Jazeker! Die van de Berggeite dat zijn geen Sissy’s! Buiten vroor het dat het kraakte, minstens 10 graden vorst en ’s middags dacht ik nog; “Dat wordt een fiasco vanavond”. Maar niks van dattem! Zoals gezegd: koud buiten maar toch hartstikke druk en gezellig in de tent. De organisatie had er zich wel op voorbereid dat menige liter diesel door de verwarming gejaagd zou worden, maar je bent gastheer of je bent het niet.

Dus: het was lekker warm, volk zat en gezelligheid troef, accoord, er zijn ettelijke bezoekers geweest die morgen hun wonden likken en hun kleren naar de stomerij kunnen brengen want godsamme, ze zijn weer massaal neergestort op die gladde vloer, wat een zooitje. Vooral die man die als eerste “plat “ ging, frappant dat die goeie man dat ook nog precies in de maat van het gespeelde nummer deed. Glitsj, paaf, boem, tonk! Geweldig!

Onze drummer Wil was verhinderd en dankzij Wim Hagen ( geen familie van Nina Hagen) hebben we toch lekker twee uur lang het gewone repertoire kunnen uitstrooien. En dat kwam goed uit voor onze die-hard Sjoerd, die was nu ongelogen voor de 28e keer op bezoek bij Bagge. Zijn score behaald in voor- en tegenspoed, bij nacht en ontij, in zomer en winter, chapeau!

Dit was het eerste optreden van 2012, dus iedereen is weer klaar voor het komende jaar.

Tot ziens!

Henk

Alle foto's van dit optreden op Flickr