Kessel - De Poart

Jaren geleden waren we al eens te gast in Kessel, in een grote tent in het park meen ik me te herinneren en dat was toen een leuke avond. Dus, deze keer weer met plezier in de auto gestapt en weer eens naar Kessel. Toch ronduit zalig om vooraf onze Wim weer te treffen, onze Wim die enkele weken geleden in Roermond compleet met zijn Escort van de weg werd afgeschoffeld door die man in zijn dikke vrachtwagen en “ons Wim” bijna kandidaat stelde voor de “liekeset”, paaf boem.

Wim had groen en de vrachtwagen had rood, dus Wim had verloren en werd de berm in geschoten en moest uit zijn auto gezaagd worden.

Enfin, de engelbewaarder had Wim goed in de gaten gehouden zodat hij, weliswaar half kreupel, toch kon meegenieten in de feestvreugde.

Saxofonist Jos Heutmekers had vanavond geen schnabbels dus die vulde met plezier de lege plaats van Wim in. Wim dus meehelpen om die 250 consumptiebonnen te verorberen en dat lukte, ondanks de arm in mutella. Vreugde was er alom, vooral toen aan het einde van de avond dat 17-jarig meisje kwam vragen voor LOLA, dan is je leven toch niet voor niets geweest als je als oude gek van dik 60 jaar nog een verzoek krijgt om dat nummer te spelen dat al meer dan 30 jaar verbonden is met Janse Bagge.

Het was gewoon weer een leuke avond, mede door het opwarmwerk van onze vaste support Labyrinth die vandaag voor het eerst speelden met hun nieuwe bassist Johan. En uiteraard door de goede zorgen en gastheerschap van André. Koppel dat nog aan een hoop goed volk, niet alleen uit Kessel maar ook uit Panningen, Helden etc. dat gekomen was om zich nog eens ouderwets te amuseren. Tja, en dan is de avond geslaagd. Iedereen die er was, hartstikke bedankt en Dré; bedankt voor de gastvrijheid en de LEFFE in de koelkast.

Henk

Alle foto's van dit optreden op Flickr