Nieuw nummer "Awt en Versjlete" te downloaden

Op 12 oktober 2013 speelden we een zogenaamd reünie concert in de schouwburg van Sittard-Geleen. Altijd een leuke gelegenheid om nummers in een intiemere setting te spelen en om nummers te spelen waarvoor in tenten etc. geen plek is.

Tijdens dit optreden werden er 2 nieuwe liedjes gespeeld, beiden in een nagenoeg akoestische uitvoering.

Eentje is een compositie van Henk Steijvers en Thijs van Thoor en deze twee muzikanten hoor je dan ook in deze uitvoering in de begeleiding. Dit nummer over de laatste periode van je leven en hoe deze door te brengen heet "Awt en Versjlete". Het idee is overigens gekomen n.a.v. een Nederlandstalige theatervoorstelling van een Belgisch gezelschap. Tekst en melodie zijn verJanseBaggest. Productie en techniek: Erik Mertens. Veel luisterplezier.

Klik hier voor de Mp3

Als je op de link klikt komt normaal gesproken het nummer in een nieuw scherm naar voren. Sommige browsers kunnen afhankelijk van de instellingen niet het gewenste resultaat geven. Het is dan mogelijk om het nummer ook gewoon op te slaan op je eigen PC en dan af te spelen. Ga op de link staan en klik op de rechtermuisknop en maak een keuze. Voor de verschillende browsers is dit als volgt:

Internet Explorer > doel opslaan als
Chrome > link opslaan als
Mozilla > koppeling opslaan als
Safari > download gekoppeld bestand als
Opera > gelinkte gegevens opslaan als