Recensies

Kijk voor alle foto's in optimale resolutie op onze Flickr pagina. Downloaden via de keuze Actions > View All Sizes boven de gekozen foto. Gebruik de rechter muiskknop om de gewenste foto op te slaan. Onder aan de recensie kun je zelf foto's toevoegen. Uiteraard kun je ook zelf een recensie of een mailtjes sturen dat wij dan eventueel toevoegen aan de recensie.

Op dit ogenblik zijn nog niet alle recensies vanaf 2001 overgezet op deze nieuwe site. Dat is ontzettend veel werk. We zijn bezig om alles over te zetten en we werken hierbij achterstevoren: de recentste items het eerste en zo terug naar 2001. Dus even geduld!

Guttecoven - Sjtoppelpop

Of het nou aan het leuke promotiefilmpje met die tractor gelegen heeft, ik weet het niet, maar feit was wel dat het weer bomvol was. Ik hoorde zelfs de organisatie: “OETVERKOCH” noemen.

Sittard - Spiegeltent Sint Rosa

Heilige Rosa op Uw feestdag speelden we in het verleden steeds vanaf 16.00 uur en dit jaar werd gevraagd om pas om 18.00 uur te starten. Aanvankelijk dacht ik: Never change a winning team, maar uiteindelijk bleek het geen probleem om later te starten.

Susteren - Hermeniezaal

Het is inmiddels traditie om rond de Halfvasten neer te strijken bij Alois in de Harmoniezaal en aldus geschiedde. Het was weer lekker druk en de sfeer zat er weer, als vanouds direct in.

Geleen - Biesenhof

Het was alweer een hele tijd geleden dat we een optreden deden met wat meer aandacht voor de nummers zoals: D’n Hoofinzenjeur, Tösje de lakes en meer van dat moois.

Born - Sjloespop

Geweldig toch, dat een jonge ondernemer het elk jaar aandurft, om ondanks alle zeik met vergunningen, BTW, Buma/Stemra en kans op moesson en derhalve een totaal verregend weekend, het toch ieder jaar weer aandurft om zijn nek uit te steken en een weekend lang een open lucht feest voor zijn vaste cliënten te organiseren.

Maastricht - FM Kaffee

Frank en Mickel runnen samen al 10 jaar FM Café tegenover het stadhuis van Maastricht en dus was dat een reden om te feesten. Frank was ooit als puber getuige geweest van een JBB optreden bij het Sint Maartenscollege en het was toen een droom om ooit een eigen zaak te hebben en Bagge te laten opdraven

Pagina's